Εδώ και μισό αιώνα η BIOSKAL τοποθετεί σκαλωσιές σε μικρά και μεγάλα έργα. Τοποθέτηση σκαλωσιών από τα πιο έμπειρα συνεργεία.

Σκαλωσιές τοποθέτηση σε κτήριο

Η εταιρεία BIOSKAL STYL δραστηριοποιείται στο χώρο των σκαλωσιών εδώ και μισό αιώνα περίπου. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση σκαλωσιάς σε κάθε τύπο έργου και είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας εργασία τοποθέτησης σκαλωσιών, οποιοσδήποτε δυσκολίας ή απαίτησης.  Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση σκαλωσιάς σε εργοτάξιο ή οικοδόμημα σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια.

Σκαλωσιές – τοποθέτηση και πιστοποιητικά

πιστοποιητικο τοποθετησης σκαλωσιας

Πληρούμε όλες τις προδιαγραφές της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας και οι εργασίες τοποθέτησης συνοδεύονται από τα παρακάτω πιστοποιητικά:

  • Ορθής τοποθέτησης σκαλωσιών οικοδομής
  • Ευρωπαϊκών προδιαγραφών
  • Πιστοποίηση από την BUREAU VERITAS  και έχουν τις απαιτούμενες από το νόμο προδιαγραφές και διαστάσεις, εξοπλίζονται με σκάλες και δίχτυ ασφαλείας κατ” επιλογή.

Προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια των πελατών μας, του εργατικού δυναμικού τους και των διερχομένων πολιτών. Με ευθύνη της δουλειάς και με γνώμονα την απρόσκοπτη εκτέλεση του έργου, φροντίζουμε να αποτελούμε μοχλός βοήθειας σε κάθε εργολάβο ή ιδιώτη.

Όλα τα έργα μας καλύπτονται από την Ατλαντική Ένωση για:

  • Αστική Ευθύνη
  • Εργοδοτική Ευθύνη